Over ons

Wie zijn wij

Lody Bouw is opgericht door Lody van Wiggen. Lody had reeds ruime ervaring in de bouwsector voordat hij officieel van start is gegaan als ZZP-er met Lody Bouw.
Lody Bouw vult het gat tussen de handige klusser en de gevestigde aannemers. Ofwel: we kunnen meer dan zomaar een raampje afhangen en het ontbreekt aan overhead en logheid.

Waar staan wij voor

Flexibiliteit en kwaliteit zijn sleutelwoorden bij Lody Bouw. Centraal hierbij staat de wens van de klant. Dit gecombineerd met onze ervaring en creativiteit zorgt ervoor dat iedere klus op maat wordt afgerond. Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk een goede, ontspannen en (indien mogelijk) een langdurige relatie op te bouwen met ons klanten.

Wat doen wij

Er wordt wel eens geroepen: ieder idee is bespreekbaar en daar zit een grote kern van waarheid in. We proberen ons vaak in te leven in de vraagstelling van de klant om vervolgens aan te geven welke rol wij kunnen betekenen om een idee tot uitvoering te brengen.

Wat is ons werkgebied

Lody Bouw is gevestigd in de karakteristieke plaats Buren in het midden van Nederland. Ons werk gebied is dan ook voornamelijk de lokale regio, maar ook daarbuiten hebben we inmiddels een aantal projecten gehad.

Samen staan we sterk

Bij de realisatie van een klus zijn vaak meerdere disciplines noodzakelijk. Dit betekent dan ook Lody Bouw soms activiteiten moet uitbesteden aan derden. Specialistisch werk moet je immers over laten aan de juiste vakman. Lody Bouw verzorgd natuurlijk wel de projectleiding waardoor er voor de klant slechts één aanspreekpunt is.

Wat hebben we al gedaan

Het werkpakket is erg divers en dat is dan natuurlijk meteen onze kracht. Het varieert van het vervangen van een deur tot het vernieuwen van een dakopbouw. Kijk maar eens rond op onze website om zo een beeld te scheppen van onze activiteiten.

Meer informatie

Op onze website vind je natuurlijk voldoende basis informatie over Lody Bouw. Maar als je op zoek bent naar een antwoord op je vraag, idee, of een wens hebt, dan kun je het beste direct contact met ons opnemen.