Aanbouw

Net dat beetje meer...

Een aanbouw of uitbouw van de woning gaat inderdaad vaak gepaard met deze opmerking "Net dat beetje meer..." en dit geldt op meerdere fronten. Natuurlijk krijgt je huis meer ruimte, maar de impact op het visuele aspect is enorm. Zo horen wij regelmatig: De keuken toont ineens vele malen groter of het is veel ruimer en lichter in de huiskamer dankzij de serre.
Het woongenot neemt toe en daar doe je het tenslotte voor...

Eigenlijk begint dat al een beetje bij het eerste contact met Lody Bouw. Je hebt zelf al een bepaald beeld of idee en natuurlijk heel veel vragen. Vanaf het allereerste moment ben je zelf betrokken bij het ontwerp, natuurlijk gebaseerd op je eigen wensen, en later de realisatie. Maar natuurlijk is meer...

Hoe ver mag je uitbouwen, hoe zit het met de buren, welke vergunningen hebben we nodig, wat is milieu verantwoord bouwen.
Tja, er komt nog wel wat bij kijken: Wetten, regels, richtlijnen en ambtelijke trajecten. Maar het is voor ons zeker niet de eerste keer. We nemen je mee in het traject en hebben op al je vragen een antwoord en anders zoeken we het samen uit.
Daar ligt onze kracht.

Bouwen kan iedereen... Maar je bent op zoek naar iemand die je vertrouwd, je wensen begrijpt en deze vertaald naar een plan van aanpak en uiteindelijk je eigen idee realiseert in welke vorm dan ook. En dat bovendien ook nog tegen een schappelijke prijs want laten weer eerlijk zijn: we blijven Nederlanders...toch?

Wij zijn er klaar voor.
Jij ook? Neem vandaag nog contact met ons op.